REALTID BYTER HäNDER IGEN EFTER BARA EN MåNAD

News 55 har tecknat ett avtal om att förvärva Realtid Medias medieverksamhet för 5 miljoner kronor. Det skriver News 55 i ett pressmeddelande.

I slutet på mars meddelades att den omstridda sajten Bulletins medgrundare Tino Sanandaji skulle köpa Realtid. Till Realtid sa han då att planen var att effektivisera it och driftskostnader för att frigöra mer resurser till ekonomirapportering.

I dag kommer Realtid att hålla en extra bolagsstämma för att besluta om överlåtelse, men i kallelsen står fortfarande att det är Tino Sanandajis bolag Realitas Temporis som ska köpa bolaget enligt ingånget avtal den 14 mars.

Realtid har gått med förlust sedan start och förra året omsatte Realtid 6,4 miljoner kronor med en förlust på 3,7 miljoner kronor.

Hur kommer lågkonjunkturen att påverka börsåret 2024? Kommer vi att få se de räntesänkningar som marknaden prisar in? Och hur kommer det amerikanska presidentvalet att prägla den globala ekonomin?

Med Omnis systerapp Omni Ekonomi får du alla affärsnyheter du behöver på ett ställe – inklusive dagliga aktieanalyser, kommentarer från experter och fördjupning och förklaring av utvecklingen på marknaderna.

Annonsfri läsning och möjlighet att dela din prenumeration med en vän eller familjemedlem ingår.

Relaterade länkar:

I mars köpte News 55 Dagens PS (news.cision.com)

Sanandaji köper Realtid: ”Väldigt bra nyhetstjänst” (20 mars) (www.realtid.se)

Erbjudande: Testa Omni Ekonomi i 2 månader för 9 kronor > (om.omni.se)

Läs mer om Ekonomi på Omni

2024-04-17T04:36:08Z dg43tfdfdgfd